Gå till innehåll

En ny webbutbildning för anställda inom socialvården

FPA betjänar | 25.2.2020
Jobbar du inom socialvården, ta del av vår nya webbutbildning på finska! Målet är att stärka din kompetens för situationer där din klient också är klient hos FPA. Webbskolan om FPA:s tjänster och förmåner har tagits fram i ett nära samarbete med kommunerna.
Lyssna på artikeln
""

Delta i att bygga upp gemensam kompetens

  1. En ny avgiftsfri webbutbildning berättar om FPA:s tjänster och förmåner ur socialvårdens perspektiv. Målet är att öka kommunens och FPA:s samarbete för klientens bästa.  Utbildningen lämpar sig också för andra samarbetspartner som har gemensamma kunder med FPA.
  2. Du kan studera när som helst: webbskolan är öppen dygnet runt!
  3. Välj själv vad du vill fördjupa dig i. Utbildningen består av 3 helheter som handlar om FPA:s förmåner, uppgifter och tjänster samt om den gemensamma klienten. Studera i din egen takt och lägg upp studierna utifrån dina kunskaper och behov.
  4. Bekanta dig med verktyg som stöder inlärningen, såsom inlärningsdagboken och verktygsbacken om växelverkan. I webbskolan finns också videor, visualiseringar och uppgifter.
  5. Diskutera och berätta om ditt arbete och dina erfarenheter på webbskolans diskussionsspalt. Anteckna vad du lärt dig och dela dina tankar med andra.
  6. Börja med att registrera dig och logga in. I webbskolan hittar du även ett presentationsmaterial som är avsett för chefer och studerande. Tipsa gärna dina arbetskamrater!
  • Vad vill du läsa om?

    Föreslå idéer om artiklar till redaktionen för mittiallt.fi.