Siirry sisältöön

Uusi valmennus­ohjelma sosiaalihuollon ammattilaisille

Kela palvelee | 25.2.2020
Sosiaalihuollon ammattilainen, tule mukaan uuteen valmennusohjelmaan! Valmennusohjelman ydintarkoituksena on vahvistaa opiskelijan osaamista siinä, miten toimitaan silloin, kun asiakas on Kelalle ja kunnalle yhteinen. Kelan palveluja ja etuuksia käsittelevä verkkokoulu on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa.
Kuuntele artikkeli
""

Tule mukaan rakentamaan yhteistä osaamista

  1. Uusi maksuton valmennusohjelma käsittelee Kelan palveluja ja etuuksia sosiaalihuollon näkökulmasta. Sen tavoitteena on lisätä kuntien ja Kelan yhteistyötä arjessa yhteisen asiakkaan hyväksi. Verkkokoulu sopii myös muille ammattilaisille, joilla on Kelan kanssa yhteisiä asiakkaita.
  2. Voit opiskella milloin vain: verkkokoulu on auki ympäri vuorokauden!
  3. Valitse, mistä aiheesta haluat oppia lisää. Valmennusohjelmassa on 3 kokonaisuutta, jotka käsittelevät Kelan etuuksia, tehtäviä ja palveluja sekä yhteistä asiakasta. Voit opiskella omaan tahtiisi ja suunnitella oppimispolkusi oman osaamisesi mukaan.
  4. Tutustu oppimista tukeviin työvälineisiin, kuten oppimispäiväkirjaan ja vuorovaikutuksen työkalupakkiin. Verkkokoulussa on myös videoita, visualisointeja ja tehtäviä.
  5. Keskustele ja kerro rohkeasti omasta työstäsi esimerkiksi verkkokoulun keskustelupalstalla. Kirjaa oppimasi ja jaa ajatuksesi muille.
  6. Aloita rekisteröitymällä verkkokouluun ja kirjautumalla sisään. Verkkokoulusta löydät esittelymateriaalin, joka on tarkoitettu sekä esihenkilöille että opiskelijoille. Vinkkaa myös työkaverille!
  • Mistä haluaisit lukea?

    Ehdota juttuideaa Kelan Elämässä-median toimitukselle.