Siirry sisältöön

Nuori, onko tulevaisuuden suunnittelu yksin raskasta? Tutustu NUOTTI-valmennukseen!

Terveys | 27.8.2018
Oletko 16–29-vuotias nuori, jolla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa? Ovatko opiskelusi keskeytyneet tai vaarassa keskeytyä? Jos voimavarasi ovat vähissä ja tulevaisuuden suunnittelu tuntuu vaikealta, NUOTTI-valmennus voi olla sinua varten.
Kuuntele artikkeli
""

Viisi syytä lähteä NUOTTI-valmennukseen:

  1. Valmennus räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Valmennus sisältää tapaamisia, joiden sisältö suunnitellaan elämäntilanteesi ja toiveidesi mukaan.
  2. Saat henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa tulevaisuuden suunnittelussa. Valmentajan avulla tunnistat omat vahvuutesi ja taitosi. Kartoitatte yhdessä, millaiset opiskelupaikat tai ammatit voisivat kiinnostaa sinua ja missä tahdissa olet valmis etenemään kohti opiskelu- ja työelämää.
  3. Saat tukea ja kannustusta. Valmentaja motivoi kehumalla ja kannustamalla ja tulee tarvittaessa mukaan esimerkiksi TE-toimistoon, lääkäriin tai Ohjaamoon.
  4. Valmentaja tulee sinun luoksesi. Valmentaja tutustuu sinuun ja arkeesi. Tapaatte niissä paikoissa, joissa muutenkin vietät aikaasi.
  5. Hakeminen on helppoa. Et tarvitse lääkärinlausuntoa, eikä sinun tarvitse täyttää lomakkeita. Riittää, että soitat Kelaan ja kerrot olevasi kiinnostunut NUOTTI-valmennuksesta.
  • Mistä haluaisit lukea?

    Ehdota juttuideaa Kelan Elämässä-median toimitukselle.