Siirry sisältöön

Mitä mä teen? En löydä sopivaa opiskelupaikkaa tai työtä

Terveys | 6.10.2017
Tarvitsetko sairautesi vuoksi tukea opiskelupaikan, ammatin tai uuden työtehtävän valintaan? Työllistymistä edistävässä ammatillisessa kuntoutuksessa saat yksilöllistä tukea valmentajalta, joka auttaa sinua eteenpäin.
Kuuntele artikkeli
""

Valmentajan avulla kiinni työelämään

  1. Työllistymistä edistävässä ammatillisessa kuntoutuksessa sinulla on tukenasi valmentaja, joka auttaa sinua työllistymään tai ryhtymään yrittäjäksi. Kuntoutuksessa on tarjolla kolmea eri muotoa. Kela auttaa tarvittaessa sopivan linjan valitsemisessa.
  2. Työkokeilusta saat tukea sinulle sopivan opiskelualan, ammatin tai työtehtävän valintaan. Pääset kokeilemaan tavoittelemaasi työtä yhdessä tai useammassa työpaikassa.
  3. Työhönvalmennus auttaa etsimään työpaikkaa alalta, joka kiinnostaa sinua. Valmennus ohjaa sinua eteenpäin kohti tavoitettasi.
  4. Työkokeilun ja työhönvalmennuksen yhdistelmä sopii sinulle, jos tarvitset erityistä tukea tavoitteittesi täsmentämiseen ja työkykyäsi vastaavan työn tai ammatin löytymiseen. Sinulla on mahdollisuus kokeilla tavoittelemaasi työtä yhdessä tai useammassa työpaikassa
  5. Kuntoutusraha turvaa toimeentuloasi kuntoutuksen aikana.
  6. Lue lisää siitä, voisiko työllistymistä edistävä kuntoutus olla sinua varten.
  • Mistä haluaisit lukea?

    Ehdota juttuideaa Kelan Elämässä-median toimitukselle.