Siirry sisältöön

Sote-ammattilainen, tuleeko sinulle jo uutis­kirjeemme?

Työ & Toimeentulo | 13.7.2020
Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, varmista, että pysyt kärryillä ja saat uusinta tietoa Kelan etuuksista ja palveluista! Kun tilaat uutiskirjeen, saat uutiset, vinkit ja materiaalit yhteen koottuna sähköpostiisi.
Kuuntele artikkeli
""

Miksi kannattaa tilata uutiskirje?

  1. Saat ajankohtaiset uutiset, tiedot ja materiaalit työsi tueksi suoraan sähköpostiisi. Voit tarjota asiakkaillesi ja potilaillesi uusinta tietoa ja sujuvaa palvelua. Pysyt myös ajan tasalla etuuksien muutoksista ja uudistuksista.
  2. Tarpeelliset tiedot yhdessä paketissa. Sinun ei enää tarvitse etsiä tietoa eri lähteistä, sillä uutiskirje kokoaa yhteen juuri sinulle olennaiset tiedot. Saat kirjeen sähköpostiisi kuukausittain.
  3. Kohdennettua tietoa sote-ammattilaisille. Tutustu kahteen eri uutiskirjeeseemme:
    • Terveysinfo-uutiskirje on suunnattu lääkäreille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Kirjeessä kerrotaan terveyteen liittyvien etuuksien muutoksista ja uudistuksista, kuntoutuspalveluista sekä muista ajankohtaisista asioista. Tilaa Terveysinfo
    • Toimeentuloturvainfo-uutiskirje on tarkoitettu sosiaalihuollon ammattilaisille ja TE-palvelujen työntekijöille. Kirje paketoi yhteen ajankohtaiset asiat toimeentulotuesta, työttömyysturvasta ja asumistuesta. Tilaa Toimeentuloturvainfo
  • Mistä haluaisit lukea?

    Ehdota juttuideaa Kelan Elämässä-median toimitukselle.