Siirry sisältöön

Tiesitkö, että voit vertailla yksityisten terveys­palveluiden hintoja verkossa?

Terveys | 20.11.2017
Mitä maksaa yksityislääkärillä käynti kotikaupungissa tai mökkipaikkakunnalla? Voit hakea ja vertailla yksityisten terveyspalvelujen hintoja verkossa paikkakunnittain ja erikoisalan mukaan.
Kuuntele artikkeli
""

Vertaile ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto hoitopaikanvalinta.fissä

  1. Kustannuksissa on eroja lääkäriasemien ja sairaaloiden välillä. Hoitopaikanvalinta.fi auttaa vertailemaan yksityisten terveyspalvelujen hintoja.
  2. Voit hakea hintatietoja erikoisalan ja paikkakunnan mukaan. Kun valitset erikoisalan (esim. yleislääkäri) ja kunnan (esim. Espoo), avautuva luettelo näyttää, kuinka paljon eri lääkäriasemat Espoossa veloittavat 20 minuutin yleislääkärin vastaanottokäynnistä. Tutustu yksityisten terveyspalvelujen hintatietoihin.
  3. Huomaa, että hintatiedot ovat keskimääräisiä hintoja Suomessa. Niistä ei siis ole vähennetty sairausvakuutuskorvausta eikä niissä ole huomioitu palveluntuottajan mahdollisesti perimää erillistä toimistomaksua.

Hoitopaikanvalinta.fissä julkaistut yksityisten terveyspalvelujen hinnat perustuvat Kelan sairaanhoitokorvausrekistereistä saataviin hintatietoihin. Tiedot koskevat ajanjaksoa 1.1.-30.6.2017.

  • Mistä haluaisit lukea?

    Ehdota juttuideaa Kelan Elämässä-median toimitukselle.